Top
Ingrid nog gezien – Jan Schouten
fade
445
post-template-default,single,single-post,postid-445,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Ingrid nog gezien

Ingrid nog gezien

Ik heb haar nog gezien
ik weet wanneer precies
en waar: op een bloemenbed.
Onbewegelijk.

 

Ik stond daar maar
en ik wachtte
Ik wachtte.
En ik wachtte.

 

 

Is dat een lieveheersbeestje
dat daar landt?

 

En dan roept zij iets.

 

Grapje, grapje, roept ze.
En nog eens: Grapje!

 

Haar klinkende lach.

 

Nee dus.

 

Niets dat haar beroert.
Onbeweeglijk is zij.

 

Onbewogen.

 

Onbewogen beweegt zij mij.

 

Reageren? Ga naar Facebook