Top
De aanjagers – Jan Schouten
fade
3519
post-template-default,single,single-post,postid-3519,single-format-gallery,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

De aanjagers

Nu verkrijgbaar in de boekhandel

De aanjagers

Schouten- boekafbeelding

De aanjagers – Maria is een succesvolle advocate. Maar ze draagt een verhaal met zich mee. Een verhaal dat ze steeds moeilijker voor zich kan houden, zeker als zich in haar familie ingrijpende gebeurtenissen voordoen. Het verhaal van Maria gaat ver terug en heeft zijn wortels in de chaotische tijd net na de Tweede Wereldoorlog. Een onschuldige, verliefde jongen doet een belofte aan een meisje om hetgeen haar is aangedaan te wreken. De niet-ingeloste belofte is het beginpunt van een geschiedenis waarin mensen niet alleen slachtoffers en daders maar ook — gewild of ongewild — aanjagers zijn.

 

De aanjagers is een originele en aangrijpende psychologische roman, over liefde en verraad, schuld en verantwoordelijkheid, leugens en verhalen, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een vergeten periode uit de Nederlandse geschiedenis.

 

De aanjagers is nu verkrijgbaar in de boekhandel

 

Koop ‘De aanjagers’ online | Koop ‘De aanjagers’ als ebook

De aanjagers staat op de groslijst voor de Libris Literatuur Prijs